Strategisk Kompetanseforsyning – Bli proaktiv innen rekruttering

Konkurransen om talentene forstsetter å øker og krever nye måter å jobbe på. I dag må du jobbe proaktivt for å nå dine vekstmål.  Timing og tilgjengelighet er avgjørende for kandidater, og rekrutteringsledere, for å møte hverandre og bygge gjensidig suksess for kandidater i karrieren og for at bedrifter skal nå sine forretningsmål.

Passive kandidater har innboksen overfylt med irrelevante og generiske jobbtilbud fra rekrutterere og bedrifter på feil tidspunkt – når de ikke er tilgjengelige. Stressede ansettelsesledere mangler tilgjengelige kandidater når behovet oppstår. Vi motvirker denne frakoblingen i markedet med vårt unike tilbud.

Proaktiv rekruttering – kort ned tiden fra behov til ansettelse

Etabler en pipeline med riktige passive kandidater mot dine krav og ønskemål, og alltid vær top-of-mind hos kandidatene du ønsker å ansette.

Sikkerhetsstill vekstmålene dine – jobbe strategisk og langsiktig

Vi jobber alltid langsiktig mot ditt vekstmål, noe som fører til en økt forutsigbarhet og kontroll- ikke gå glipp av inntekter eller risiker forsinkede prosjekter.

Matche deres rekrutteringsbehov mot tilgengelige kandidater i deres kandidatpipe

Ligg steget i forveien gjennom en proaktivt opparbeidet pipeline med passive kandidater som allerede matcher dine krav, deres kultur og din unike virksomhet.

Datadrevet rekruttering hele veien – ansett flere og bedre kandidater, samt forbedre av din rekrutteringsprosess kontinuerlig

Ansett flere og bedre kandidater

Siden 2011 har vi innhentet data på titusentalls av kandidater i din bransje, tusentalls rekrutterende sjefer og hundretalls leveranser. Vi forbedrer din kandidatopplevelse hele veien – ansett flere og bedre kandidater

Kontinuerlig forbedring av rekrutteringsprosessen

Med vår arbeidsmetode og plattform for passive kandidater forbedrer vi din hit-rate kontinuerlig og sikkerhetsstiller at du kommmer hele veien fra salgsintervju til ansettelse med de kandidatene du virkelig vil ansette.

Les mer om hvordan vi jobber med unike utfordringer i Din bransje

Våre spesialitområder er IT, bygg og industri, om du jobber i en av disse bransjene kan du se hvordan vi håndterer bransjespesifikke utfordringer nedenfor: