Rekrutteringstjenester

Spare tid, nå ut til flere kandidater og ha rett kompetanse tilgjengelig til rett tid med Workos rekrutteringstjenester.

La oss ringe deg eller nå oss direkte på +4741306223

En gruppe med tre personer sittende rundt et bord og prater

Strategisk kompetanseleverering

 • Vi bygger opp din rekrutteringsbase som gir stor tilstrømning av gode kandidater. Vi gjør det mulig for dere å rekruttere i år og de neste årene.
Nærbilde av en person som taster på en data

Data og informasjon

 • Basert på våre tusentalls samtaler med kandidater samler vi inn data om deres tilgjengelighet, preferanser og fremtidige mulige arbeidsgivere – som hjelper deg å planlegge rekrutteringen hos dere.
To personer som sitter ovenfor hverandre og prater

Rådgivning og støtte under rekrutteringsprosessen

 • Våre tjenester hjelper deg med å komme helt i mål med de kandidatene som du vurderer høyest.

Worko jobber med en av Norges mest innovative rekrutteringstjenester hvor vi hjelper våre kunder ved å kontinuerlig kontakte de best egnede kandidatene for akkurat deres arbeidsplass. Vi holder kontakten med kandidatene og fører data om når de mest interessante kandidatene er i en posisjon der de kan vurdere å bytte jobb. På den måten har vi alltid en kandidatbank med kompetente kandidater tilgjengelig.

 • Spare tid
  Få kontroll på din rekruttering og fokuser på din virksomhet ved å levere kvalifiserte kandidater fortløpende.
 • Nå ut til flere kandidater
  Med vår måte å jobbe på oppnår vi 5 ganger mer enn ved tradisjonell rekruttering. Det vil si flere og skarpere kandidater å velge mellom.
 • Ha rett kompetanse tilgjengelig til rett tid
  Vi bygger en pågående pipeline av intervjuklare kandidater for deg. Du har ansatte på stedet til rett tid for å kunne nå dine vekstmål.

Intervju en person per måned i stedet for 12 personer på en måned

Alle organisasjoner kan havne i den situasjonen at man trenger å hente inn personale på kort varsel. Dette fører ofte til ansettelse under tidspress og kan kun velge blant de kandidatene som er ledige akkurat nå, i stedet for å ansette den som faktisk er best egnet for jobben.

I stedet for å starte en rekrutteringsprosess når behovet melder seg, hjelper vi våre kunder til å være mer strategiske i sin rekruttering. Etter ti år i bransjen vet vi at det er bedre å gjøre ett intervju per måned i ett år sammenlignet med å gjøre tolv intervjuer på en måned. Vi kaller det strategisk kompetanseforsyning.

Se hvordan vi har hjulpet andre

Tenk på dette når du kjøper rekruttering

Det har blitt vanskeligere å kjøpe tjenester og produkter knyttet til rekruttering. I dag finnes det en jungel av rekrutteringsselskaper, og alle er størst og best, men også mer eller mindre nisjebaserte. Til tross for at vi denne jungelen er litt partisk, så prøver vi i denne artikkelen med erfaring fra selgersiden å veilede dere… Read more

Slik holder du førstegangsintervjuer som en attraktiv arbeidsgiver

I dag er employer branding og employer excellence etablerte begrep. Man skal rett og slett strebe etter å være en attraktiv arbeidsgiver i hver eneste situasjon. Det legges ned tid og ressurser på rekrutteringsevenementer, karrieresider og sosiale medier, men ikke glem de vanligste forumene der dere treffer kandidater – de første intervjuene deres! Vi er… Read more