Proaktiv Bygg-rekruttering

Konkurransen om talentene innenfor byggbransjen har økt kraftig de siste årene – store infrastruktursatsninger, utvikling av nye statsdeler, det grønne skiftet og for få utdanningsplasser har skapt en perfekt storm innenfor anleggsbransjen. De ettertraktede kandidatene som er passive, vet markedsverdien sin ogutfordringene som finnes i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og resten av Norge.

Rekrutterende sjefer savner tilgjengelige kandidater når behovet oppstår, ogkandidatene blir frustrerte av generiske jobbtilbud når de ikke er tilgjengelige. Det oppstår et matchingsproblem som innebærer stress for både de rekrutterendesjefene og de ettertraktede passive kandidatene. Risikoen er stor – forsinkede prosjekter, lavere inntekter og en høy, uutholdelig arbeidsbelastning for medarbeiderne.

Slipp stresset med bygg-rekruttering – bli proaktiv og jobb strategisk

Fler virksomheter forsøker fortsatt å løse utfodringerne sine knytet til rekruttering av saksbehandlere, prosjektledere, prosjekteringsledere, designere eller branningeniører reaktivt og kortsiktigt. Dataen i vår plattform viser tydligt ved kontakt med 100 kandidater så er 5,4% tilgjengelige i innestående måned – passive kandidater er ikke alltid tilgjengelige. Våre kunder ser verdien i å jobbe proaktivt for å ha riktiga kandidater tilgjengelige når behovet oppstår – dette fører til at du ansetter flere og bedre kandidater, samt minimerer stresset hos de rekrutterende sjefene.

Rekrutter raskere – etabler en pipeline av kandidater innenfor bygg

Passive kandidater innenfor byggbransjen er ikke uinteresserte I nye muligheter, men tilgjengeligheten deres er avgjørende før når de kommer til å bytte jobb. Derfor kommuniserer vi med titusentalls kandidater innenforbyggbransjen hver måned, og samler data på når kandidater avslutter prosjektene sine og blir klare for å utforske nye muligheter. Vi hjelper byggentreprenører, og tekniske konsulenter å etablere en pipeline av kandidater ved å kombinere en plattform for passive kandidater, data-driftsmodus, automatiserte re-engagement og riktig budskap tilpasset hver enkelt oppdragsgiver. Dette gjør at du enkelt kan kommunisere kontinuerlig med ettertraktede projektorer, oppdragsledere, arkitekter, anleggsledere, prosjektledere, prosjektledere og tilsvarende roller – ansett bedre kandidater ved å nå ut med ditt unike employer-brans til din prioriterte målgruppe og bli top-of-mind hos kandidatene du ønsker å ansette I dag og I morgen.