Rekruttere UX/UI-designer

Jeg hjelper deg med å rekruttere din neste UX / UI-designer.
Snakk med Sebastian

Digitalisering har brakt med seg nye krav til den moderne forbrukeren, og derfor er UX/UI-designernes kunnskap blitt svært ettertraktet. Ved å holde deg ett skritt foran når du rekrutterer UX/UI-designere, øker du sjansene for å finne kandidaten som vil ta brukeropplevelsen din til et nytt nivå.

UX/UI-designere er ansvarlige for utformingen og implementeringen av alle opplevelser når brukeren samhandler med et digitalt verktøy, for eksempel et nettsted. UX/UI-designeren samarbeider tett med markedsføringsteam og designere for å sikre sømløs design og vellykket implementering av anbefalte fremgangsmåter etter brukergrensesnittet på tvers av alle digitale plattformer.

En UX/UI-designer jobber systematisk for å bli best mulig kjent med kunden. De analyserer samspillet mellom mennesker og teknologi, ettersom et brukervennlig grensesnitt ofte er det som avgjør om forbrukeren velger å kjøpe et produkt eller å klikke seg videre til en konkurrent.Worko spesialiserer seg på rekruttering av UX/UI-designere i Norge. Vi har tilpasset oss dagens rekrutteringsklima og benytter kun velutviklede proaktive metoder for å levere de riktige kandidatene når dere trenger dem. På den måten støtter vi dere i det strategiske arbeidet for å tilpasse ressursene og rekrutteringen etter vekstplanen for deres bedrift.

3 tips for å rekruttere UX/UI-designere

  • 1. Rekrutter proaktivt
    Proaktiv rekruttering gjør det mye lettere å få riktig utvikler på plass i tide, sammenlignet med å starte rekrutteringsprosessen etter at det akutte behovet er oppstått. Se på dine årlige kompetansebehov: Hvilke prosjekter, leveranser og endringer står du overfor? La dette være veiledende for kompetanseforsyningen, slik at du får en jevn strøm av passende kandidater.
  • 2. Ta kontakt med potensielle kandidater kontinuerlig
    Ettertraktede UX/UI-designere sitter ofte i attraktive jobber allerede. Derfor er det du som må ta kontakt med dem. Ta kontakt fortløpende for å sikre at de ikke glemmer bedriften din, og for å holde oversikt over når de er tilgjengelige. Selv om timingen ikke er riktig for øyeblikket, kan de være interessert i å bytte jobb senere.
  • 3. Skreddersy jobbtilbudet ut fra kandidatene 
    UX/UI-designere kjenner sin verdi på markedet og har ofte allerede sikre arbeidsforhold og gode fordeler med sin eksisterende arbeidsgiver. For å fremstå som en attraktiv arbeidsgiver må du forstå kandidatens preferanser og tilpasse tilbudet best mulig.

Vi kartlegger våre kunders kompetansebehov for hele året for lettere å kunne starte en rekrutteringsprosess i god tid og redusere risikoen for feilrekruttering. Vi holder fortløpende kontakt med programvaretestere som kan være av interesse for dere i fremtiden. Les mer om hvordan du rekrutterer proaktivt her.

Vil du ha hjelp til å løse mangelen på UX/UI-designere? Kontakt oss!