Referanser og kundecase

Delta i caser og reiser som vi har gjort sammen med våre kunder. Flere har pågått i mange år og kommer til å pågå like mange år fremover. Vi tilpasser oss de unike behovene til hver enkelt kunde.

Bli kontakteteller ring oss direkte08-123 45 67

«Worko har et stort nettverk som vi har fått tilgang til»

Les om hvordan IT-konsulentselskapet Bouvet samarbeider med Worko for å tiltrekke seg de beste kandidatene ved hjelp av proaktiv rekruttering.

– IT-kompetanse er en arbeidskraft som er svært attraktiv, og vi konkurrerer derfor med mange andre selskaper om de samme kandidatene. Worko har et stort nettverk som vi har fått tilgang til, og de har jobbet veldig systematisk for å få tak i de riktige kandidatene, sier Anne Hasselgreen, regionsleder for Bouvet i Bergen.

Les mer her

Anne Hasselgreen, Bouvet

Worko hjalp Betonmast med å øke effekten av rekrutteringen som skapte rask vekst

Betonmast ble grunnlagt i Norge og etablert i Sverige i 2014. Målene for vekst var ambisiøse og kravene til ansatte var høye. Finn ut mer om denne saken.

Les mer her

Når vi jobber med Worko, er vi trygge på at vi ansetter de riktige kandidatene

— Fred Boström, Adm. dir, Bitlog

I 2018 bestemte West Code seg for å investere i vekst

Da det var tid for vekst, hadde tradisjonelle rekrutteringsselskaper blitt engasjert. Men kandidatene var for få og hadde ikke riktig kompetanse.

Les mer her

I perioden mellom 2015 og frem til i dag har det vært et sterkt marked for teknologikonsulenter

Rambøll trengte hjelp for å sikre rekrutteringen kontinuerlig og over tid. Utfordringen med å nå ut til de rette kandidatene ble løst gjennom et mer strategisk arbeid med kompetansetilførsel.

Les mer her

På jakt etter en rekrutteringsløsning som sikrer dere tilgang til kompetanse i dag og i morgen?

Vi har tilgang til passive kandidater. Våre rekrutterere hjelper deg med å skape de rette forutsetningene for større tilstrømning av intervjuklare kandidater – kontinuerlig og over tid.