Vi hjelper dere med å nå passive arbeidssøkere i nettopp deres bransje

Vi har erfaring med mange ulike bransjer. Ettersom vi har eksistert så lenge, er vi godt etablert i sektorene med passive arbeidssøkere. Våre løsninger hjelper deg med å nå kandidater – før de har begynt å søke jobb aktivt.

 

Vi opererer i ingeniørintensive bransjer

Våre oppdragsgivere finnes i de fleste ingeniørbransjer. På ethvert tidspunkt jobber vi innen rør- og produksjonsanleggsteknologi, automatisering, energisektoren, medisinsk teknologi og legemidler. Takket være vårt nettverk trenger vi aldri å begynne helt fra bunnen. Vår erfaring hjelper dere med å skreddersy budskapet om dere som arbeidsgiver til nettopp de kandidatene dere er ute etter.

Våre kunders største utfordring handler om å skape tilstrømning av passivt arbeidssøkende personer som kan tenke seg å bytte jobb forutsatt at de finner noe bedre.

Nye metoder for å oppnå fremgang

Når våre kunder møter de nye utfordringene, stilles det krav til andre metoder, prosesser og en fornyet tenkemåte, det gjelder å være proaktiv og betrakte rekruttering på årsbasis i stedet for stykkevis. Kandidater bytter bare jobb når timingen er riktig. Derfor jobber våre mest fremgangsrike kunder med rekruttering kontinuerlig og fortløpende.

Tilstrømningen av kandidater skal være tilpasset årets totale rekrutteringsbehov. Har dere hatt en tilstrømning av riktige kandidater de siste tre månedene som møter deres samlede rekrutteringsbehov for dette året? Vi hjelper våre kunder med å skape forutsetningene som kreves for å oppnå fremgang.